Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2X A6 Veziva,Proračun Veziva,ki se Uporabljajo Za pripravo Proračuna,Načrtovanje Proračuna Beležnica, Denarnih Sredstev Veziva, Roza Z Proračunska sredstva

  • ( 0 Ocene )
  • €14.55
  • €23.10
  • Kategorija: Izobraževanje In Pisarniški Material
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g22799

Opis

2X A6 Veziva,Proračun Veziva,ki se Uporabljajo Za pripravo Proračuna,Načrtovanje Proračuna Beležnica, Denarnih Sredstev Veziva, Roza Z Proračunska sredstva

Čeprav se pogosto uporablja pri denarnih sredstev sistema kot odlično kompaktno denar organiziranje vrečko za gotovino ali prihranke, zvezki, ta proračun veziva z zadrgo ovojnice je kot nalašč za vse starosti in vrste organizacij!

Kdo ne mara lupine?-Tej zabavno obesek oblikovanje ohlapne lupine, srca, rože in konj bo zagotovo se boste ozrli nazaj in bi vam z veseljem.Pokrov veziva iz trajnega materiala z močno in varno zaskoči.Pregledna ovojnici z vodotesno zadrgo priložen to beležnica ohranja vidno polje na vseh časih.Razvrsti vsako ovojnico z 12 barve nalepke, ki.

Večnamenska-Naše prazne načrt knjižica, ki prihaja s pregledno ovojnico, ki je zelo primerna za pripravo proračuna denar.Lahko vidite vaš denar na prvi pogled.Številni zadovoljni kupci uporabljate ta izdelek, kot je proračun, denarnice, svoboden-listov zvezek veziva, sprejemanje pripomočki, denarnica kupon organizator, nalepke organizatorja ali osebno načrtovanje beležnica!

Vsestranskost: režo Za kartico in design žep na notranji pokrov so primerni za shranjevanje ID kartic, bančnih kartic in drugih pomembnih dokumentov; kar je še pomembneje, magnetne sponke so lahko pritrjeni in se konča s čudovitim magnetom, ki vam prinaša udobje.

Barva proračunskem: z 12 različnih stilov veziva ovojnico vstavi, lepe in elegantne; vsaka ovojnica ima 6 pre-perforirano, lahko uporabite prenosni naj te vezivna sredstva skupaj ali sprejme eno z vami na poti.

barva:Multicolor

Material:PVC

Vsebina Paketa:

2 x 6 obroč PVC lupini veziva pokrov

24 x vodotesno zadrgo žep

24 x barvna oznaka

2 x vladar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno