Iskanje

Nova
Nova
Nova

DC 24V rgb20w bele barve za laser modul Rdeča/Modra/Zelena-ttl ali analogni podpora OEM ODM s pes hlajenje

  • ( 0 Ocene )
  • €1 116.39
  • Kategorija: Elektronske Komponente In Potrebščine
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g22448
  • Oznake: laser modul

Opis

RGB20w barvni laserski modul z oskrbo z električno energijo z majhno pramen za fazo svetloba, laser show z pes hlajenje

V skladu z zahtevo kupca, zagotavlja visoko moč, rdeča, zelena, modra in druge dvobarvni Lasersko svetlobo kombinacija sistema.Chuyun laser lahko ponudi RGB mix rešitev za stranke, lahko naredite barvno kažejo, laserji na vsako izhodno močjo 60 vatov.Chuyun Laser zagotavlja OEM DPSS in laserje diode za zabavo.Eno valovno dolžino v zeleno, modro, rumeno, rdečo in multi-valovna dolžina RGB laserji so obvezna.Ti laserji so izdelani z visoko zanesljivost in kompaktnimi merami, se lahko vključijo v strank projektorji.

Chuyun Laser Professional zagotavlja 450nm 638nm 525nm diode, laserski modul in vlaknin-skupaj laser modul ,Repelenti ptica laser modul,in Znanstvene Raziskave laser modul; Smo tudi OEM in ODM storitev , ki meri Sprejeta.

Značilnosti ultra-kompakten dizajn, dolgo življenjsko dobo, stroškovno učinkovitost in enostavno delovanje.So pogosto uporabljajo v znanstveno-Raziskovalnega, laser kaže, show in RGBmixed laserskih sistemov aplikacije.

Značilnosti:

RGB 10W ~ 40w Diode, Laserski Modul z oskrbo z električno energijo

Specifikacije :

R G B

Valovna dolžina (nm) 638±5 525±5 450±5

Izhodna moč (mW) 6000 6000 8000

Premer na zaslonke (mm)

Žarka, polnega kota (mrd)

Način delovanja CW

Moč stabilnost

Modulacija TTL/Analogni

Čas segrevanja (min) ﹤5

Temperatura delovanja (℃) -10~40

Hlajenje mode Fan

Pričakovano življenjsko dobo 10000 uro

Seznam vsebine :

1. Lasersko glavo

2. 12 proti vozniku

3. Modulacija line : rdeča / zelena / modra 3 kos

O Chuyun Laser TOVARNE :

Shenzhen Chuyun Laser Technology Co., Ltd.je bila ustanovljena leta 2015 in je specializirano za raziskave in razvoj laserskih virov, kot tudi oblikovanje in izdelava laserske naprave in moduli laser.Družba ima vzpostavljeno strokovno photoelectronic tehnologijo, laboratorij in svojo R&R osebje dodiplomski ali nad izobraževanja, z nekaj ključnih kadrov, ki imajo več kot 10 let izkušenj v photoelectronic razvoj izdelkov.Ima več avtomatizirane opreme in več kot 10 skupaj polprevodniški laser proizvodne linije, z dnevno kapaciteto 50.000 laserske naprave.Aplikacije laserskih naprav vključuje lasersko projekcijo, zunanji inženiring razsvetljave, laserske medicinske lepoto, lasersko označevanje (graviranje, kmetijskih laser in znanstvene raziskave in preiskave.

Več informacij o naši tovarni :

Preskušanje za laser modul :

★ Uvoženih diode, s fino in jasen žarek spot, majhna divergenca kota, in dobro collimation

★ Nadzor Temperature, pogon, in laserja integriran kompaktno, s samo DC napajanje potrebna

★ Prenese visoke in nizke temperature skladiščenja in vibracije, udarce, testiranje, z zanesljivo stabilnost in sposobni za delo namestite stabilno 24 ur v temperaturnem območju od -20 do 70 stopinj.

★ Znanstvenih odvajanje toplote design, dvosmerna nadzor temperature in temperaturne značilnosti varovanja, da bi povečali laser je življenjska doba.

★ 1. Laserji, ki predstavljajo potencialno nevarnost za človeško telo in oči in je strogo prepovedano, da zasije laserji na druge, še posebej njihove oči.

★ 2. Napajalnik nima na krovu stikalo in napajalni plošči in vhodni kabel izpostavljeni.Ko priključite ali odstranite laserski iz kroga, vedno deluje v stanju izklopa za preprečitev električnega udara.

★ 3. Poskrbite, da je temperatura lasersko glavo lupini je podobno ustrezno delovno temperaturo, preden se obrnil na laserskih, da bi se izognili čezmernim temperaturne razlike, ki bi lahko vplivali laser delovanje ali poškodbe komponent.

★ 4. Ta izdelek bi se moral uporabljati v suho, čisto, in statično-brezplačno okolje z temperatura delovanja -10~70℃ in mora izogniti visoka temperatura, visoka vlažnost, in hudo vibracije in udarci.

★ 5. Ne prilagodite potenciometer na napajanje odbor pri volji, da bi se izognili čezmernim sedanje in pekoč občutek v vezje ali laser.

★ 6. Prosimo, da sprejmejo ukrepe, ki omogočajo odvajanje toplote od zunaj ohišja in poskusite, da bi toplote pretok zraka z ohišjem, ki v skladu s to modula, da bi se izognili visokim temperaturam, ki bi lahko vplivali ali škodo, laser.

Industrijskih in predelovalnih dejavnostih: DPSS laser se uporablja za obdelavo materiala, označevanje in rezanje v panogah, kot so avtomobilska, elektronika, in vesoljska plovila.

Vojaške in obrambne: DPSS laser se uporablja kot daljinomeri in cilj designators v vojaške aplikacije, in kot obrambno orožje, da sestrelili dohodni raket.

Zabava: DPSS laser se uporablja v luči predstave, koncerti in drugi zabavni dogodki za ustvarjanje barvita prikaže in posebne učinke.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Številka Modela : CY-RGB20w-TEC
  • Modulacije : TTL & ANALOGNI
  • Proizvodnja : Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno