Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2X Vrtno Cev popravljanje Komplet,Alu Cev za Vodo Popravilo Kit Cevi, Priključki Z Objemke Za 5/8 Palca Ali 3/4 Palca Cev

  • ( 0 Ocene )
  • €22.43
  • €30.31
  • Kategorija: Izboljšanje Doma
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g221720

Opis

2X Vrtno Cev popravljanje Komplet,Alu Cev za Vodo Popravilo Kit Cevi, Priključki Z Objemke Za 5/8 Palca Ali 3/4 Palca Cev

[Vrt Cevi, Popravilo Armature]: To cev za vodo popravilo kit lahko dela odlično za 5/8inch vrtne cevi, tudi super za 3/4 inch vrtne cevi.

[Quick Connect]: Boste ugotovili, kako enostavno in priročno, da je uporaba teh cev popravilo kit za popravilo puščanje cevi, standardni 3/4 inch moški ženski navojni priključki cev lahko brez težav povezanih z roko, in nerjavečega jekla cevi, objemke so vključeni tako lahko privijte 5/8inch ali 3/4 inch vrtne cevi varno.

[Neprepustnih Connection]: Z gumijastimi podložkami v notranjosti, da se prepreči uhajanje teh cev za vodo priključki bo učinkovito deluje brez pušča.Iz nerjavečega jekla, cevi, objemke bo varno in preprečiti cevi iz uhajanja. 8 dodatnih gumijaste podložke so vključene v paket za zamenjavo, tako da lahko odpravite puščanje težave, ki jih povzročajo manjka ali staro za pranje enostavno.

[Široko Uporabo]: v Teh 5/8inch cev kompleti za popravilo lahko se pogosto uporablja, na primer za vrtno cev, škropilnice, šoba, in druge vrt zalivanje naprave.Te trajne moški ženski vrtno cev popravilo kit vam bo prinesla veliko udobje in vas spremljajo let.

Barva: barvno Sliko

Material: Aluminij zlitine

Vsebina Paketa:

8 * Moški priključek

8 * Ženski konektorji

16 * Cevne objemke

16 * Podložke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno