Iskanje

Nova

Krmiljenje motorja modul ECM ECU za ECU A272 Mercedes-Benz S300 S350 ML350 Viano C280 GLK300 E300 E280 R350 A2721535291 ME9.7

  • ( 0 Ocene )
  • €1 957.60
  • Kategorija: Automobiles & Motorna Kolesa
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g20613

Opis

Če nas potrebujete, da vam pomaga program, ga lahko pustite VIN kodo, smo program tudi po prejemu blaga storiti pooblaščeni učenja.

Ko vas program ECU ,Je treba programe motor in Menjalnik ,ne samo eden od njih .

Če ne veste, kako program, ali niso zelo strokovno, je priporočljivo, da pošljete svoje stare plošče računalnika, da nam za programiranje.

Če niste prepričani, ali je ta del, ki je primerna za vaš avto?Prosimo, da nas kontaktirate in nam posredujete svoje koda izdelka pred dajanje nalog, po možnosti sliko!

Preden se odločite za plačilo ,nam

Mi bi znižali ceno in potrdite dostava način za vas

Če ne morete najti izdelek, ki ga potrebujete, se obrnite na nas!

Prosimo, pozorno preberite pred nakupom blaga:

(1) Prosim, ne samovoljno vprašati spora: za sprejem blaga, če obstaja kakršnakoli vprašanja ali ne prepriča, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo, da preverite v času.Ne prinese spore v odsotnosti stik, ker to preprosto ni mogoče rešiti težavo.

(2) Ob prejemu blaga, ki imajo kakršna koli vprašanja(na model, videz, blagovne znamke, itd.)morate najprej nas, da se zagotovi, da ni dvoma, in nato namestite.

(3) Če se namestitev ne deluje pravilno, najprej preverite vaš avto z anti-theft funkcijo, če sploh, potem uporabite napravo za dešifriranje proti kraji ali anti-theft ujemanje programiranje se lahko uporablja kot običajno.

(4) blago Prejeli tako dolgo, kot modela izdelka / kode, plug, videz enako lahko uporabljate kot običajno.Če ugotovite, da blagovne znamke, datum proizvodnje, serijsko številko, barvo, itd.niso isti, to je normalen pojav (prosim, ne mislite, da je izdelek narobe).

Prosimo, upoštevajte, kupci:

(O avto anti-theft dekodiranje ujemanje):Če ECU je nameščen, ga ni mogoče zagnati.Najprej preverite, avto je s funkcija zaščite proti kraji (ali tipka ima čip),Če je vaše vozilo je s funkcija zaščite proti kraji, je potrebno dekodirati tekmo (z decoder), ki je uspešen, avto lahko začne normalno.

Obvestilo :Od mnogih državah zahtevajo davčno številko (ID številko), je najbolje, da ji je ob naročilu.Na primer, prijatelji v Peruju treba zapustiti DNI ali RUC in prijatelji v Braziliji je treba zagotoviti CNPJ ali CPF.Indonezijski prijatelji lahko zagotovi ID NE in npwp.

Ko je blago izročeno kurir podjetje, če je naslov v samoti, DHL、 FEDEX、 UPS in druge kurirske morali zaračuna dodatne pristojbine za dostavo na oddaljenih območjih, nato pa kupec potrebuje, da bi poštnina razlika, ali želite spremeniti kurirja podjetje za pošto in preverite, katera kurir lahko ladja kot običajno, ali vam lahko naročilo prekliče.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno