Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto Armrest Konzole Škatla za Shranjevanje Avto Tkiva Polje Telefon Imetnik DIY Armrest Organizator Z Pokal Pijačo Stojalo Za Tkiva Skodelice Telefonov Ke

  • ( 0 Ocene )
  • €205.78
  • €428.71
  • Kategorija: Notranja Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g20460

Opis

Opis:

1. Veliko prostora za skladiščenje: dnu škatla za shranjevanje lahko pomaga povečati prostor za shranjevanje, z zložljivo držalo in zložljive skriti pepelnik, ki je idealen za shranjevanje telefona, skodelice, ali drugih elementov.

2. Visoke kakovosti: armrest polje je iz mehkega sintetičnega usnja in vzdržljiv material, to je priročno in udobno mesto kolena in počitek roke, lajšanju vožnje utrujenost

3. Pokrov potisnite naprej, da se zagotovi boljšo podporo za roko

4. Visoko-kakovostno usnje, okolju prijazne in brez vonja

5. Nastavljiv nosilec znanja načrt, lahko prilagodite namestitev velikosti od 11 cm do 19,5 cm, ki ustrezajo vašim različnih avtomobilov!

Specifikacije:

Ime: Armrest Polje

Material: PU usnje + ABS

Barva: črna, ashy, bež

Plast: enoslojni

Teža: približno 1550g

Osnovna Namestitev Širina Prilagoditev: o 11-19.5 cm/4.33-7.68 v

Seznam Vsebine:

1 x Armrest Polje

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izkoristite prostor: To lahko organizator uporabi prostora neizrabljene sedež neveljavne, da imajo različne skupne predmete, kot so kovanci, rokavice, mobilnih telefonov, cigarete, poslovne kartice, ključi, kartice, denar, itd.

2.Visoko-Kakovostna Gradiva: armrest polje je iz mehkega sintetičnega usnja in trpežnih materialov, kar je priročno in udobno za mesto vašega kolena in počitek roke, da se sprostite med vožnjo.

3.Pozoren Design: Ker pokrov ta armrest polje, lahko ga potisnite naprej, da lahko zagotovi boljšo podporo za roko in bi vam dobro uporabniško izkušnjo.

4.Odlična Združljivost: Zasnovan z nastavljivim podstavkom vesa, avto škatla za shranjevanje lahko prilagodite namestitev velikosti od 11 cm do 19,5 cm, ki ustrezajo vašim različne avtomobile, vse z veliko združljivost.

5.Koristno Prisotni: To armest vrečko, ki se lahko organizirajo le malo stvari v avto, in prihranite čas iščejo stvari, ki se lahko izberejo kot g super darilo za vašo družino in prijatelji.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta : Armrest Škatla Za Shranjevanje

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno