Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2-Način Instant Jezik Prevajalec Napravi Prenosni Telefonski Realnem Času Prevajalec Naprave 107 Jezikov

  • ( 0 Ocene )
  • €71.98
  • €102.82
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g176077

Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[Voice Prevajalec Naprave]To je glas, prevajalec z najhitrejši odzivni čas v manj kot 0,5 sekunde (hitreje kot človeški prevajalca).Hitro obdelavo hitro poganja quad-core procesor.Prenosni telefonski prevajalec je obdana stereo matrika z smart zmanjšanje hrupa, ki omogoča visoko natančnost prepoznave glasu od drugod, tudi v hrupnem okolju.

[Foto Prevajalec & 60 Min Avdio Memo]hitra jezik prevajalca, ki ima vgrajen visoko ločljivostjo in močno priznanje fotoaparat, ki podpira do 43 jezik foto prevode.Vam pomaga, da se glasi meni/cestni znaki/magazine/etikete, ki so v različnih jezikih.Jezik prevajalec naprave lahko posnamete angleški / Mandarin / Kantonščini vir zvoka, do 60mins, nato rezerve v napravo in napravo, ki omogoča izvoz prevedeno besedilo za prenosnik ali PC.Super za obisk, sestanek, predavanje, ali govora.

[Jezik Prevajalec Device]Po internetne povezave, prevajalec naprava podpira hitra dvosmerni avdio/text/photo posodobitve neopazno, vključujejo 107 online jezikov, 10 brez povezave v realnem času jezikov, prevajanje in 43 jezik foto posodobitve.Dobro prevajanje različnih poudarki v arabskem, angleškem, španskem, itd.

[Wifi/Točka/Bluetooth 2 Načina Jezik Prevajalec]Ta jezik prevajalec podpira več načinov, da gredo na spletu in globalno wifi, dostopne točke wifi ali Bluetooth, ni treba, kartice sim, ni treba razumeti, in prenesti aplikacijo, lahko začnete v realnem času, jezik prevajanja takoj.

[Prenosna Široko Uporabo]Ta prevajalec naprave z mini prenosni ročni načrt, 1500Mah veliko baterija podpora čas v pripravljenosti več kot 7 dni, se pogosto uporablja pri potovanja, nakupovanje,, poslovni sestanek, muama jezik učenca, zabave, prijatelje odločanja, učenje tujih jezikov in v ozadju za zunanje znake/cestni znaki, restavracija meniji, oznak izdelka itd.

Material: Plastika

barva: siva

Vsebina Paketa:

1 x Language Translator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : Waveshare

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno