Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Ferrofluid V Steklenico 1PCS Magnetne Tekočine, Tekočine Prikaz Smešno Igrača za Oprostitev Stres Igrače Znanost Anti Stres Igrače Ustvarjalne Birthda

  • ( 0 Ocene )
  • €81.84
  • €163.69
  • Kategorija: Igrače & Hobiji
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g17275

Opis

Opis:

Ferrofluid je presenetljivo tekočina, ki postane zelo namagnetena v prisotnosti magnetnega polja.Kraj magnet blizu čudovit prostor, kiti in si zapišite, kiti je hitra gravitaciji in shapeshift.Lahko bi kapljice, kos, konice, in malo peš, s spreminjanjem gibljejo hitrost, sila, kombinacija magnetov, lahko celo, da je ples.To je odlična znanost igrača.Uporabite svojo domišljijo in domiselne čarobno.Uživajte v zabavno in zanimivo trenutke igrali in se domiselno.

Specifikacija:

Ime: Steklenica Ferrofluid / Magnetne Tekočine Prikaz Igrača / Magnet Privlači Tekoče Znanost Igrače / Ferrofluid V Steklenico

Material: Ferrofluid

Dimenzije: približno 12,5 x 3 cm / 5 x 1.2 v

Seznam Izdelkov:

1* Steklenico Ferrofluid

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Smešno Magnetne Tekočine, Tekočine Prikaz Igrača: Ferrofluid v steklenici, je pretresljiva tekočino, ki vas lahko pripelje na svetu, lahko celo, da je ples.Uporabite svojo domišljijo in domiselne čarobno.Vsaka steklenička vsebuje vzmetenje rešitev.

2.Čarobni Tekočine: Ustvarjalnost ferrofluid je presenetljivo tekočina, ki postane zelo namagnetena v prisotnosti magnetnega polja.Kraj magnet blizu čudovit prostor, kiti in si zapišite, kiti je hitra gravitaciji in oblika, premik.

3.Mnoge Oblike: Ferrofluid Zaslon Igrača, boste lahko uživali v zabavno in zanimivo trenutke igranje, Vam lahko pade, kos, konice, in malo peš, s spreminjanjem gibljejo hitrost, sila, kombinacija magneti.

4.Oprostitev stres Igrača: Ferrofluid igrača je napreden igrača, da bi oprostitev stres za odrasle v hitro tempu družbe.Zelo zasvojenost, bo taline svoje možgane s svojo awesomeness.

5.Odlična Znanost Darila: zabava Magnetne Tekočine, Tekočine Prikaz Igrača je idealna sprostitev izobraževalne igrače za vse starosti.To je dobro darilo za najstnike, da naredite nekaj znanstvene poskuse, zabavno, vendar ne dolgočasno, kot normalno eksperimentov.


  • Priporočamo, Starost : 14+y
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno