Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

550ML Kolo Steklenico Vode Prostem Kolo dodatno Opremo za Kolesa, Kolesarski Cesti Prenosne S Steklenico Waterbottle Imetnik Gorskih grelnik vode W6G4

  • ( 0 Ocene )
  • €40.17
  • €68.08
  • Kategorija: Kolesarjenje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g16794

Opis

Ime izdelka:Izposoja steklenica za vodo

Proizvod velikost Cca :20*7cm/7.87*2.75 v

Izdelek barva: Kot je prikazano na sliki

Izdelek material:PP5

značilnosti izdelka:

1. VISOKO KAKOVOSTNE HRANE RAZRED PP PLASTIČNE: Naše kolo jahanje šport steklenice vode so izdelani iz visoko kakovostne hrane razred PP plastike, ki zagotavlja varnost za vaše zdravje.Boste lahko uživali svoje najljubše pijače, brez skrbi, vse škodljive kemikalije izpiranja v vašo pijačo.

2. STISNITE DESIGN ZA ENOSTAVNO HIDRATACIJA: To steklenico vode značilnosti priročno stisnite design, ki omogoča preprosto za vas, da pijačo, medtem ko kolesarjenje ali delaš telesne aktivnosti.Preprosto stisnite stekleničko za sprostitev želeno količino tekočine, zaradi česar je enostaven za hidrat na poti.

3. PRAH-DOKAZILO SKP ZA ČISTE PITNE: Naše steklenico vode, ki prihaja z prah-dokazilo skp, da se zagotovi vaša pijača ostane čist in brez vsakega zunanjega onesnaženja.Ali ste kolesarjenje na prašni poti ali shranjevanje svojo steklenico vode v vaš telovadba torba, prah skp zagotavlja dodatno zaščito, da vaše vode, svežega in čistega.

4. LAHEK IN VZDRŽLJIV: Izdelana iz lahkih PP plastike, ta steklenico vode je kot nalašč za šport in fitnes navdušenci, ki radi potujejo svetlobe.Kljub svoji lahki design, steklenico vode je zelo trpežna in odporna na udarce, zagotavlja, da je lahko kos mrzlica dejavnosti na prostem.

5. MULTIFUNKCIJSKI IN STILSKO: Naše steklenico vode ni samo praktično hidratacija orodje, dodaja pa tudi stilsko vaš jahalen prestava.Svojo elegantno in moderno obliko, ki je primerna za različne priložnosti, tudi kolesarjenje, pohodništvo, kampiranje in še več.Obseg Možnosti.

Previdnostni ukrepi:

1. Kot vsi vemo , v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Če menite, težko izbrati velikost, vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog, ampak to je za vas zgolj kot referenca.

Pošiljka vsebuje:

1 pc Izposoja steklenica za vodo

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Lep dan!


  • Zmogljivosti : 701ml-800ml
  • Material : plastični
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno