Iskanje

Prodaja
Prodaja

D7E D10 spremenjen CC2500 NRF24L01 A7105 štiri-in-one sprejemnik

  • ( 0 Ocene )
  • €58.06
  • €59.24
  • Kategorija: Merjenje & Analiza Instrumentov
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g1663

Opis

CC2500 NRF24L01 A7105 tri čipe, ki je integriran v isti sprejemnik, se lahko uporabljajo za Walkera DEVO D7E D10 nadzor sprememb, podporo Fusi, Ruisky, Weili, Harbson, Chiyuan, Futaba SFHSS in drugih protokolov, reševanje več anten To ni enostavno postaviti, in spajkanje je lažje.

Zaradi lažje proizvodnje in testiranja, visoke frekvence, glavo je zavarovano z zatiči.

Če morate odstraniti zatiči, glejte navodila, ki so v povezavi spodaj.

Štiri-in-one sprejemnik je bil preizkušen za polno podporo Futaba S-FHSS in lahko nadzor Weili K vrsto zrakoplova (K110, K120, itd.).Poleg tega podpira tudi domači imitacije obzorja štirih osi kot je E010 ali H36.

Začela novo štiri-in-one sprejemnik, dodajanje CYRF6936 čip na podlagi tri-v-enem, lahko neposredno zamenjajte izvirni radijski sprejemnik in daljinski nadzor razdalje je več kot originalni radijski sprejemnik na največjo moč, in brez dodatnih antena je potrebno.Uporabljajte le originalno anteno, medtem ko se zmanjša varilne žice, zmanjšanje težav pri spremembo.

Štiri-in-one sprejemnik potrebuje le, da vara tri izbor čipa signalov (CS2401, CS2500, CS7105), ostale spremembe koraki so enaki kot tri-v-enem.Glejte navodila, ki so v omrežju disk za spremembo.

Za D7E, štiri-in-one sprejemnik se lahko uporablja tudi, ampak original sprejemnik je non-plug in težko razstaviti, tako da bo bolj problematično, da spremenite štiri-in-one.To je priporočljivo za D7E uporabnikom, da izberejo tri-v-eno spremembo.

Podpora štiri-in-one modeli predvsem odvisna od različnih protokolov.Modeli istega proizvajalca lahko uporabite več različnih protokolov.Zato je potrebno razumeti korespondenca med modeli in protokolov.Tam je primerjava seznama, ki je povezan v nadaljevanju.Če v Baidu oblak diska, ga lahko poišče ustrezno.

Preuredi utripa in prenos informacij, povezanih z:

http://pan.baidu.com/s/1mh4Kskw

Hvala za Moyou DC59 za delitev spremembo izkušnje in preskusni podatki:

http://bbs.5imx.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1194339&extra=&page=1

Walkera DEVO7E, DEVO10, DEVO8S, DEVO12S in druge serije daljinski krmilniki, ki so opremljeni s to sprejemnik, ki lahko podpira več kot deset vrst protokolov, kot so Fusi, Ruisky, Weili, Haberson, Chiyuan, itd.Skupno število modelov, ki se lahko nadzoruje, ki lahko dosežejo več sto.Vrste, modeli na spodnjem seznamu, razen za modele z CYRF6936 čip (podpira utripa telefona), ki jih uporablja Walkera, preostanek je mogoče podpreti.

Za tuner, da deluje normalno, je treba iti skozi vrsto korakov, kot so tuner varjenje, oddaljeni nadzor utripa in model parameter nastavitev.To ni priporočljivo za čiste začetnike spremembo.Mi lahko zagotovi sprejemnik varjenje, čopič, nadzor in druge vaje.Poleg tega, prosimo, upoštevajte, da sprejemnik antena morajo biti postavljeni na vrhu daljinskega upravljalnika, kolikor je to mogoče, sicer bo to vplivalo na prejemanje razdalje.

Na sprejemnik ima ojačevalnik (OP) in z nizko stopnjo šuma ojačevalnika (LNA).Ker DEVO serije firmware ne zagotavlja, povezane nadzorne funkcije, se PA lahko samo privzeto vklopljena, ko prenos in LNA ni mogoče vklopiti, ko se sprejema, da je, da podpira prenos moči Povečujejo, lahko prejmete tudi vračanje podatkov, vendar vrnitev razdalja je omejeno.

Za informacije, povezane z daljinskim upravljalnikom nastavitve, se obrnite na naslednje povezave:

http://bbs.5imx.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=912131


  • Kategorija izdelka : Dvosmerni radijski sprejemnik
  • Barve : DEVO spremembe
  • DIY Dobave : ELEKTRIČNI
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Št. : Štiri-in-one sprejemnik
  • Material : ABS+Kovina

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno