Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

AD-2X Pet Ogrevanje Pad USB Ogrevanje Film Toplo Zložljiva Ogrevano Stanja Nepremočljiva Avto Mat Pet Plazilcev Pozimi Toplo Plezanje

  • ( 0 Ocene )
  • €6.72
  • €10.19
  • Kategorija: Gospodinjski Aparati
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g148988

Opis

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Goo d Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo .

To toplote pad zagotavlja toploto in udobje za tiste, ki bolečih delov telesa kot so vrat, hrbet, mišice tele in nižje nazaj.Zagotavlja sproščujoče toplote neposredno neprijetno področju.

To območje je posebna ploščica, ki se združuje prednost inovativnih toplotno terapijo z luksuzni mini runo zagotoviti spa-slog olajšave vsak dan v tednu.

Značilnosti: Toplotno terapijo poveča pretok krvi Toplotno terapijo povečuje krvni pretok do boleče področjih vašega telesa, povzroča mišične mase in zdravljenje, da se bo zgodilo hitreje.

Lahko se odločite, da naj pad neprekinjeno delovanje ali uporabite samosprožilec, da nastavite vaš toplote nastavitev za do 2 uri.Edinstven meter kaže, ste pripravljeni vaš svitek, kot se segreje.Je naravno, da se počutijo trd v vratu in ramenih, po dolgem, napornem dnevu.Če je ne zdravimo, to napetosti lahko povzroči kopičenje napetosti, bolečine v mišicah in glavobol.

Toplotno terapijo se lahko poveča pretok krvi in privijte boleče mišice.Boste kot mehke tkanine, ki so enostavno doseči in uporabo digitalne kontrole.

Uporaba:

1. Izvlecite USB-vtič vtaknite v 2A priključek za polnjenje banke, odprite polnjenje banka, in se obrnite na spletni nadzor temperature stikalo za ogrevanje

2. Stikalo ni mogoče oprati, potegnil, razstavljati, ne uporabljajte moč ogrevanja za dolgo časa

Specifikacije:

Napajanje: 5 v2a

Moč: 8.5 W

Temperatura: približno 45-50 stopinj,

velikost: 30 x 25 cm

Material: Kompozitni krpo

barva: črna

Vsebina Paketa:

2 x Hišne Ogrevanje Pad

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Plačilo : 1.Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni od naročila. 2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut,

Pošiljke: 1.Dobavljamo Svetu dostava. (razen v nekaj državah, in APO/FPO). 2.Vsa naročila bodo obdelani, prvič ko je plačilo za preverjanje minilo. 3.Dejanski čas dostave je morda drugačen , predvsem v času turistične sezone.

Povratne informacije: 1.Prosimo, prepričajte se, da ni nobenega problema z izdelki. 2.Če imate y nezadovoljstvo, prosimo, obrnite na nas pred zaključkom rev iew.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.

3.Če ni težav, vas prosimo, da nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.


  • Moč : 800W
  • Blagovna Znamka : Cikuso
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Električni Grelnik Tip : Convector Grelec
  • Uporaba : Spalnica

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno