Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Rezervna Pnevmatika Smeti Vrečko Vrečko Off Road Vozila Smeti Vrečko Tovornjak Oprema Za Taborjenje, Velike Zmogljivosti, Nepremočljiva Rezervna Pnevmatika Smeti Vrečko

  • ( 0 Ocene )
  • €37.32
  • €74.65
  • Kategorija: Zunanjost Dodatki
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g143229

Opis

Bullet Točk:

1. Trajna in Nepremočljiva: Izdelana iz visoko kakovostnih 600 D Oxford krpo in Teslin očesa, trajna in nepremočljiva, in ta vrečka je lahko pritrjena na obstoječe zunanje rezervna pnevmatika.

2. Vgradni Položaj: rezervna pnevmatika smeti vrečko je preprosto namesti na rezervna pnevmatika s traku.Tudi, lahko ga namestite na vaš prečko, če nimate rezervne pnevmatike.

3. Široko Uporabo: To orodje vrečko ni primeren le za shranjevanje cesti smeti, ampak tudi kot nalašč za reševanje orodje in orodje za shranjevanje.Uporabiti ga je mogoče namestiti orodje, kompleti za prvo pomoč kompleti, dežniki, kozmetični pripomočki, vsakdanje essentials, in še več.

4. Univerzalni Fit: rezervna pnevmatika smeti vrečko bi se prilega večini avtomobilov' velikosti.Enostaven za pritrditev vrečke za rezervna pnevmatika.

Smo ga namestili na JK in se prilega popolnoma, brez kakršnih koli vprašanj.To tudi ustreza drugi off-road vozila z rezervnimi gumami.

5. Velika Zmogljivost: lahko jo uporabite za shranjevanje drv, smeti, orodja, tovor, off-road recovery orodje in vse!Povečanje zmogljivosti za veliko on-the-go izkušnje.Te smeti vreča je kot nalašč za zemljišča in off-road.

Značilnosti:

1. Izdelan iz 600D Oxford krpo in Teslin mrežnega materiala, z močno vremenska odpornost in dolgotrajno vzdržljivost.

2. Očesa žepi na treh straneh namestitev malih items storage.Nastavljivi trakovi so za prilagoditev vaše pnevmatike, in enostaven za uporabo zadrge pomagalo odpreti rezervna pnevmatika orodje vrečko za shranjevanje hitro in gladko.

3. Rezervna pnevmatika smeti vrečko lahko fit večina avtomobilov (velikosti.Enostaven za pritrditev vrečke za rezervna pnevmatika.

4. Lahko jo uporabite za shranjevanje drv, smeti, orodja, tovor, off-road recovery orodje, in vse!

Specifikacija:

1. Ime: Armys zelena rezervna pnevmatika vrečko

2. Velikost: o 22*24*8 palčni/55*60*20 cm

3. Material: 600 D Oxford krpo + Teslin očesa

4. Barva: Zelena Armys

5. Pakiranje: PP vrečka

6. Teža: približno 1.35 kg

Seznam Izdelkov:

Vrečko za shranjevanje*1

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.


  • Številka Modela : Rezervna Pnevmatika Smeti Vrečko
  • Material : 600 D Oxford krpo + Teslin očesa
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno