Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Type6 756 jedro 7n Litz OCC Silver Plated Slušalke Kabel Za UE Živo UE6 Pro Razsvetljavo SUPERBAX IPX 2 jedro 2,8 mm LN007833

  • ( 0 Ocene )
  • €53.69
  • €223.73
  • Kategorija: Prenosne Avdio & Video
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g131835
  • Oznake: Neprevlečeni

Opis

Na strani Predvajalnika Glasbe vam lahko ponudimo 3,5 mm 3 pole (Stereo) Vtič, 3,5 mm 4 Pole uravnoteženo vtič, 2,5 mm 4 Pole uravnoteženo plug, 4.4 mm Moški uravnoteženo vtič, XLR 4 Pole Moški vtič, XLR 4 Pole Ženski plug, Dual XLR 3 Palico Moški vtič, Dual XLR 3 Pole Ženski plug, 6.5 mm Moški Vtič, 4 v 1 Vtikač, Iphone Vtič, Tip C plug za vas, da izberete.

Strani Slušalke ali Slušalke Pin je enako kot videz je prikazano v naše fotografije.Slušalke ali slušalke pin ni na voljo za izbiro in prilagajanje.

Uporabite to Vrsto 6 Sivo Hi-Res 9*7*9/0.05 mm 7n Litz OCC Silver Plated Zaščita 7*9*0.05 mm 63Core Znotraj OD2.8 mm Slušalke Kabel lahko dobili bolj jasno, Hi-fi Zvok.Zelo mehka, št stetoskop učinek.

Tip 6 Shiedling kabel, ki pomaga ublažiti koli negativne učinke, ki se lahko zgodi, da žice (in skozi čas).Vse naše kable uporabite bodečo tanko emajl plašč na vsako posamezno likovno usmeritev.To omogoča, da vsak sklop delovati neodvisno, dokler se spajkana na preklopni točki.S tem neverjetno tankim emajl plašč na vsak sklop jih tudi odpraviti težave, ki lahko arrise iz ne-litz kablov, kot so oxidiation.

Ta kabel je zelo mehka,Boljši zvok, kot je normalno, kabel, Visoke Srednje Nizke frekvence so zelo uravnotežen.To je high definition Kabel.Lahki design z lepo slušalke kavelj (Nekateri modeli brez slušalke kavljem).Boste lahko dobili znebiti držalo za uho (Če so držalo za uho), ki jih sami, če vam ni všeč.Udobje in prilagodljivost je tudi neprimerljivo.Eachdiy Baker Spliter in drsnik preprečuje kakovost zvoka popačenja in obnovi prvotno detials zvok največ.

Eachdiy nadgrajeno slušalke kabel zagotavlja jasnejše bas odziva z večjo linearnost in reševanje.Kabel je precej odprtih v smislu visoke frekvence podrobnosti, zvočno polje jasnosti in preglednosti.High-flux dirigent zagotavlja dovolj nizko frekvenco, globino smislu in ozadju čisto in jasno, natančno določanje položaja.To je bolj primeren za slušalke z visoko kakovostjo, naravnost naprej, zvok, ravno zvočno in Visoka ločljivost, frekvenco.

Kabel design je na visoki ravni, videz in teksturo in splošna uporabnost pridobljenih iz prožnost in lahkosti je odličen.V smislu kakovosti zvoka, širitev zvočno polje in razširitev nizko-frekvenčni razpon mogoče doseči.

Naše kabel (eachdiy) ima širok spekter uporabe, si prizadevati za visoko-dimenzionalni zvok, podrobnosti.primeren za večino naprav in slušalke, in tudi high-end slušalke.Širok razpon aplikacij, zaradi česar je idealna izbira za vse nadomestek.Samo izbrati pravi stil za svoje Glasbe.

Eachdiy je kabel je dolgo življenjsko dobo kabla sprejme poseben ročno tkanje proces.Izgleda občutljivo, vendar videz je lepo, elegantno in lepo.Zdi se, mehko in enostavno za shranjevanje brez tangling.Uho kljuke (če so), so tudi pred-oblikovan tako, da je najboljše kota, da se prilega ušesa trdno.

Če želite po meri posebno dolžino ali pa priključite kabel usb.najprej obrnite na nas, mi bo zagotovo dala zadovoljive rešitve v najkrajšem možnem času..

Nasveti: 3,5 mm 4 pole Uravnoteženo Vtič (Bal) kabel delo na Hifiman Serije Predvajalnik (R2R2000 itd.), Qulcos qa361 Predvajalnik COWON PLENUE S Predvajalnik ,F. AVDIO FA2 XS03 in drugimi igralci, ki so povezane vrata.MobilePhone Iphone ali običajno lahko igralec ne dela (Ena stran ne bo zvok, če uporabljate 3.5 mm uravnoteženo kabel na njih).

Če nimate Hifi strokovno predvajalnik glasbe, Prosimo, izberite 3,5 mm 3 pole priključite kabel.

Opomba: slika je samo za referenco,Nekateri deli se lahko razlikujejo od fotografij,Prosimo, da predmet kot standard.Imamo pravico, za končno razlago.


  • Material : Kovine
  • Blagovna Znamka : EachDIY
  • Postavka Vrsta : Slušalke Kabli
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Paket : No
  • Številka Modela : slušalke kabel

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno