Iskanje

Nova
Nova

Pico Samorog Paket ,Sparkly Matriko Več kot Sto RGB Led

  • ( 0 Ocene )
  • €531.35
  • Kategorija: Računalniške Komponente
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g12105

Opis

Sparkly matriko več kot sto fantabulous RGB Led za vse vaše mavrica potrebe in nekaj priročni gumbi - velika popolnoma za Raspberry Pi Pico!

Smo spremeni naše seznanjeni Samorog nastavitve, tako da se lepo prilega na zadnji strani Pico - z urejeno 7x16 matriko (to je 112 RGB Led!) to je zagotovo fanciest nahrbtnik dogaja.Štiri tipa gumbov se lahko uporablja za preklop med načinoma, kot krmilne naprave za preproste igre, ali nastavitev svetlosti.

Možno je, da nadzor barvo in svetlost vsakega LED posebej zato ga lahko uporabite za prikaz animacije, besedilo, preproste slike, in še več.Naredite mini foto FX lučka, pametne statusna lučka za Povečavo, uporabite za prikaz pisane pomikanjem sporočil na hladilnik, ali pa samo uživajte v nekaj precej animacije.

A Raspberry Pi Pico, ki niso vključeni

Vaš Pico bodo morali imeti moški glave vgrajena ji (z zatiči obrnjena navzdol), da se veže na naše add-on plošč.Značilnosti 16x7 matrika RGB Led (112 skupaj) Posamezne barve/osvetlitev nadzor vsakega LED 4 x tipa gumbov Vnaprej vgrajena ženske glave za pritrditev na Pico Združljiv z Raspberry Pi Pico.V celoti sestavljen Ni potrebno spajkanje (tako dolgo, kot vaš Pico je glava bucike priloženo).Dimenzije: cca 62mm x 25 mm x 10 mm (L x W x H, vključno z glave in gumbi) začetek

Oznake na spodnji strani Pico Samorog Paket vam bo pokazal, v katero smer krog, da ga vstavite v vaš Pico - samo tekmo vrata USB z oznakami na krovu.

Najlažji način, da bi začeli, je s prenosom in kopiranje naše vaš Pico, vključuje vse knjižnice, ki jih boste potrebovali, da uporabite našo dodatkov.za naš začetnik prijazno tutorial!

Lahko našli C primeri in MicroPython primeri .Pinout

Pico Samorog Pack vozi svoj zaslon preko PIA značilnost RP2040.

Na zaslonu se eno vrstico naenkrat (ampak zelo hitro, tako da vam ne bo obvestilo!) tako da izberete eno od SR1 .. 7 sponke, ki nadzorne vrstice vožnje FETs.

Stolpec podatkov dovaja v shift registrov prek GREH / SCLK in nato ZAPAH ed, da imajo v zaslon.PRAZNO omogoča stolpec vožnje FETs za vklop Led in izdelavo slik.

Štiri stikala so žično kot SW_A , SW_B, SW_X , in SW_Y .

Napajanje preko VSYS kar pomeni, da lahko uporabite Pico Poiščite Paket, tako na napajanje USB in zunanjih storitev (tako dolgo, kot lahko oskrbe 3V+), zaradi česar je idealen za baterijsko projektov.

Z uporabo RP2040 je programabilni IOs (PIOs)

Kar je zanimivo je, da so ti Led so pod nadzorom programabilni IO na RP2040 smislu, se posodobitev v ozadju, z zelo malo CPU-ja.Programabilno IOs so tako hitro, da bomo lahko dosegli 14-bitov resolucijo namesto 8-bitov, ki ga ponavadi dobijo z LED gonilniki.

Uporabljamo te dodatnih bitov za reševanje uporabljajo gamma popravek prikazane barve, kar pomeni, da prelivi so gladke in linearno.

To pomeni, da se Led opravljajo čudovito skozi njihov celoten obseg svetlost, namesto da bi bila slaba na ravnanje z nižjimi stopnjami svetlosti.Pravzaprav ne potrebujete, da skrbi za podrobnosti (čeprav mislimo, da so zanimivo!) ker je naša programska knjižnica samo ročaji vse za vas, ki ste v ozadju.O Raspberry Pi Pico

je prilagodljiva, nizka cena mikrokrmilnik razvoj odbora iz ljudje na Raspberry Pi, ki temelji na svoj zelo lasten čip - v RP2040. To je enostavno programiranje prek kabla USB s C/C++ ali MicroPython, in je idealna za uporabo v vseh mogočih fizično računalniških projektov, naprav in izumi - mi smo tako navdušena, da vidite, kaj ste naredili z njim!

Mi smo poklicani, naše Pico-velika dodatkov paketi , kot oni so namenjeni za pritrditev na hrbtni Pico, kot če bi bilo nosiš zelo eleganten nahrbtnik (ali miniaturni jet paket, če vam je ljubše).Prav tako smo dobili Pico baze (večje add-on plošče s prostorom za vgradnjo vaš Pico na vrh) in nekatere druge plošče, ki vas to zanimivo hackerly stvari, kot so uporaba več paketov na enkrat


  • Demo Board Tip : ROKO
  • Blagovna Znamka : MiiBestOD
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno