Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

2020 Nov Avto Popravila Care Agent Barve Površine Dekontaminacijo Nič Odstranjevalec Avto Poliranje Tekoči Vosek Za Samodejno Čiščenje Orodja

  • ( 0 Ocene )
  • €7.14
  • €14.29
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g117898

Opis

Bullet Točk:

1、Bi Nič Izginejo: Po tem, ko uporabljate ta izdelek, avto barve površine bodo dekontaminirana in polirani ogledalo gloss, in rahle praske bo izginila.

2、Uporabite Korake: 1. Sperite površino s čisto vodo 2. Uporabljajo ta izdelek je opraskan ali obarvajo površino, in poljski je s strokovno voskanje gobo ali brisačo. 3. Če praske ali madeži se ne odstranijo, prosimo, da ponovite drugi korak, dokler je ne odstranite, običajno 2-3 krat.

3、Za Različne Videz Problemov: Reševanje mnogih vozila videz težave, kot so blackening in izginja avto barve, lasišča oznake, sonce vzorci, kisli dež, kanalizacije korozijo znamke, gumi gvano, truplo onesnaževanja, nohti, praske na drevesne veje, pesek in gramoz, itd.

4、Popravilo Delo: Ta izdelek lahko popravilo praske in osnovni premazi; značilnosti globoke praske.Za globoke praske ali resno utori, je priporočljivo, da zahtevate avto vzdrževanje strokovnjakov za pomoč.

5、poprodajnih Storitev: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo pomoč strankam.

Opis:

Naše dekontaminacijo in nič popravilo agent je zelo učinkovit.Ne samo, da lahko odstranite zunanji praske, ampak ima tudi zelo dobro čistilo.

Specifikacija:

Ime: Avtomobilsko Barvo Površine Za Dekontaminacijo, Nič Popravilo Zastopnik

Zmogljivost: približno 120ml

Velikost: 17*4*4 cm/6.69*1.57*1.57 v

Seznam Vsebine:

Dekontaminacijo In Nič Popravilo Zastopnik*1

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Dati Svoj Avto Nov Videz】Avto Nič Odstranjevalec je primeren za večino vozil!Dobili čisto, bleščeče konča brez poškodb barve in obdržati vaše vozilo videti kot novo še enkrat!

2.【Odstranite Vrtinči】Ne samo, da lahko odstranite vrtinči in praske, ampak tudi obnoviti sijaj in sijaj barve.Pomoč vaš avto ponovno pridobiti svojo prvotno sijaj in barvo z Avto lak Barve Nič Popravilo!

3.【Redčenje Praske】Globoke praske in oligonukleotidov, Auto Nič Odstranjevalec lahko le zmanjšajo, ni mogoče v celoti popraviti.Značilnosti globoke praske: jasno je, da je utor občutek, ko se dotaknil z roko.

4.【Enostavna Uporaba】Naslednje površinsko čiščenje, veljajo Avto Polirni Vosek za vse opraskana ali umazana področjih, nato pa nohte s pomočjo strokovnega voskanje gobo ali krpo.Ponovite koraka 2 in 3 skupaj trikrat, če praske ali madeži še vedno prisotni.

5.【Široko Uporablja】Avto Nič Popravilo lahko pomaga z različnimi vozila videz vprašanja, vključno z avtomobilsko barvo oksidacijo in izginja, lasišča praske, sončne vzorec kisli dež, kanalizacije korozijo znamke, in tako naprej.


  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka : vvcesidot

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno