Iskanje

Nova
Nova
Nova
Nova
Nova

Za ASUS Zenbook UX303 UX303LB LTN133YL01 -L01 13.3" LCD Zaslon na Dotik Skupščine + Okvir

  • ( 0 Ocene )
  • €100.55
  • Kategorija: Prenosni Deli In Oprema
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g1175

Opis

Glede na evidence iz prejšnjega kupci, ki kupujejo LCD zasloni, kupci morali paziti, da zgoraj navedene točke.

1. Je LCD model iskali iskalnik skladna s tisto, ki jo potrebujete za nakup?Nekateri modeli pogled podobni, vendar je v resnici tam bo ena ali dve črke ali številke, ki so drugačni, ki bo privedla do razlika med tem, kar kupite in kaj dejansko potrebujete.Poleg tega obstaja nekaj LCD zasloni istega modela, ki bo imel več LCD vmesniki.Zato morate skrbno primerjati model LCD, LCD, vmesnik in nosilec zaslona LCD.

2. Mnogi kupci ne morejo povedati, ali bi morali kupiti ločeno LCD zaslona ali LCD skupščine, kar veliko kupcev, izbiro napačnih izdelkov.Vendar preden se odločite za nakup LCD zaslon, prosimo, poskusite ločeno vašega LCD zaslona iz kritje pred zvezek.Če lahko enostavno loči to, lahko kupite LCD zaslon ločeno.Če je težko ločiti, je verjetno, da bo celotno lepila.Boste morali iti na strokovno vzdrževanje mesto za zamrznitev ločitev.Predlagam vam, da si kupite LCD skupščine

3. Ker obstaja veliko različnih LCD modeli, mnogi modeli so združljivi med seboj, tako da vse, LCD zasloni v moji trgovini so poslani v skladu s splošno združljivi modeli izbrani glede na popis.Ni zagotovljeno, da pošljete isti model, zato prosim, bodite pozorni.Če potrebujete poseben model, morate komunikacijo s službo za potrditev pred nakupom.

4. Prosimo, upoštevajte izvirnik LCD zaslon model in prenosni model pri naročanju.Bolje bi bilo, če bi lahko predložite originalne LCD zaslon foto po nakupu, kar bi močno zmanjšalo zapis narobe nakup in prihranite čas za obe stranki.

Naše podjetje se pretežno prodaja 7-palčni, da za 18,4-palčni LCD-zasloni, LCD test matične plošče, prenosni prikaže, in sprejema različne meri prenosni zasloni.Veliko število LCD zasloni, ki še niso bila dana na polici.Če potrebujete posebni modeli, posebno LCD zasloni, ali DIY, se lahko obrnete na službo za neposredno

Vsi izdelki so zagotovljena za pol leta.Umetni škoda ni pokrita z garancijo.Vsi izdelki imajo posebne garancijske nalepke.Prosimo, da ne poškodujete oznake.Brez garancije, etikete, ne garancijo lahko zagotovijo.

Če ste prejeli poškodovan ali napačno postavko , prosimo, obrnite na nas preko sporočilo , se bomo poskrbeli nemudoma vrniti.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odpreti vse primerih, preden se obrnete na nas.

Vrnitev je sprejeta v roku 30 dni po prejemu izdelka.

Ko delaš vrnitev , prosimo pack izdelek varno, kot so, kako bomo v originalni embalaži.Kot zasloni so zelo krhke.Prosimo, da ne uporabljate drug paket.

Kupec je odgovoren za vrnitev ladijskega stroškov v primerih kupec nakup napačne izdelke , napačne velikost ,itd..

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, sprejme pobudo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali odgovoriti v roku 48 ur.Osnovni problem ne more biti rešen, ki jih pusti slab komentar in odpiranje pritožbo.Dobra komunikacija je predpostavka, da reši vse težave.Poleg tega, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami pohvale.Vaša ocena je za nas zelo pomemben.Želijo kupci srečno nakupovanje!


  • Številka Dela : LTN133YL01 -L01
  • Blagovna Znamka : LALAWIN
  • Združljiv Blagovne Znamke : Univerzalni Zaslon
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Postavka Vrsta : Prenosnik LCD Skupščine
  • Številka Modela : UX303LB LTN133YL01-L01
  • Uporaba : Prenosni računalnik

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno