Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Ustnik Zamenjava Komplet 19PCS Neprepustni, se Lahko Šobe Deli Rumene Tank Zamenjava Šobe Z Tesnilni Obroč Za široko Porabo

  • ( 0 Ocene )
  • €131.24
  • €262.47
  • Kategorija: Automobiles & Motorna Kolesa
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g11311

Opis

Ustnik Zamenjava Kit - Najboljša Rešitev!

Ne boste morali zamenjati vaša stara ali poškodovana spouts?Poglej ne dlje od naše žlebu zamenjava komplet!Naše spouts so izdelani iz trpežnega HDPE materiala in pridejo v dovolj količino, ki ustreza vašim potrebam.So enostavno pritrditev in namestitev.Naše spouts so primerni za različne panoge in aplikacije.Naročite zdaj!

Specifikacija:

Ime: Ustnik Zamenjava Komplet

Material: HDPE

Barva: Rumena

Seznam Vsebine:

3 * upogljivi cevi + 3 * navoji + 3 * fini navoj + 3 * cevni navoj zajema + 6 * izpušni zajema + 1 * vaja pokrov

Opombe:

Prosimo, preverite zunanji navoj premer zrak tank pred nakupom.

6 vijak zajema vsako 1.75 in se prilega večini 1/2/5/10 galono zraka pločevinke.

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajna in Upogljivi: To žlebu zamenjava komplet je vrhunsko in vzdržljiv, zaradi HDPE materiala.To se lahko upre obrabe in rje in traja dolgo časa.Prav tako vam daje fleksibilnost bend na žlebu do kota, ki ga želite.

2.Dovolj Količina: To žlebu zamenjava kit prihaja s skupno 19PCS, vključno z različnimi dodatki.Lahko jih uporabite za različne namene in jih zamenjajte, kot je potrebno.Ta komplet je praktičen in udoben za vaše zadovoljstvo.

3.Trajne in Tesen: gume tesnila v tem žlebu zamenjava komplet ima širše in debelejše design.Ustvarjajo tesen pečat in preprečitev izlitja ali nesreč.

4.Enostavna namestitev: Ni potrebe za vrtanje lukenj ali odstranite stare žlebu.Samo zamenjati vent pokrov z našo žlebu zamenjava za vgradnjo v vozilo.Združljiv s tanki z ali brez odprtine.

5.Vsestranski Design: To žlebu zamenjava komplet je izdelan iz trpežnih materialov, ki lahko ročaj različnih pogojih.To deluje tudi za posode za zrak, žlebu zamenjava podjetij in tovarn.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno