Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Univerzalni 4000Psi Visokega Tlaka, Pranje Razpršilne Šobe 0 15 25 40 Stopinj Rotacije Zalivanje Izperite Milo Šoba Nasvet Vrt Čiščenje

  • ( 0 Ocene )
  • €2.06
  • €3.49
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g112875

Opis

Opis :

Tlak Pranje Spray NozzleOur visokega tlaka, pranje imajo 1/4 palca povezave, delovni tlak do 4000 PSI, primerni za večino naprav, vam bo prinesla udobje, in bodo v pomoč v vsakdanjem življenju

Široko Paleto ApplicationsThe moč čistilno šobo nasvetov je vsestranski in uporaben.Samo vrtenje šoba glavo in takoj pripravljeni za čiščenje betona pločniku, koraki, lesa krova, stene, skladišče in avto.ki vam bo pomagal prihraniti čas in energijo.

6 V 1 Šoba za Hitro Menjavo Enostavno obrniti za dostop do 6 različnih načinu čiščenja: 0 , 15 , 25 , 40 stopinj, Sperite z vodo , Milom .Vse v enem tlak pranje nasvet, da uživajo enostavnost preklapljanje spray nastavitve.Majhno Telo Ponujajo Velike Moči in "Enostaven za uporabo" Čiščenje Izkušnje.

Nastavljiva Šoba Quick Connect To nastavljiv pritisk pranje šoba tip ima standard 1/4 QC plug, ga lahko hitro priključen & končala na pritisk pranje Uživati vaš čiščenje službo.

Prenosni DesignThese pranje šobe, ki so primerne velikosti, velikost ne zavzamejo preveč prostora in lahko podpora za prevoz na druga mesta enostavno; lahko tudi shranijo v vaš polje in vrečke, bo vaše počutili sproščeno.

6-v-1 Quick Change-Over Šoba

Vse v 1 tlačne šobe za pranje z multi nastavitve v enem šoba, močno zmanjšati vaš čas prehoda spray vzorec.Abuandant količina podporo, ki jo deliti s prijatelji in družine

Funkcija

1. Nastavljiv vzorec spray, vključno z 0 stopinj, 15 stopinj, 25 stopinj, 40 stopinj, sperite z vodo in milom.

2. To je manjši, lažji in bolj učinkovit od drugih podobnih šobe na trgu.

3. Prihrani veliko časa, če boste morali spremeniti tlak čistilno šobo nasveti pogosto za različne čiščenje aplikacije.

4.6-v-1 šoba je vsestranski in uporaben.Samo vrtenje šoba glavo in takoj pripravljeni za čiščenje betona pločniku, koraki, lesa krova, stene, skladišče in avto.

Nastavljiva Šoba: Tlačne šobe za pranje nasveti ima 6 različnih zornih kotov za brizganje: 0 stopinj, 15 stopinj, 25 stopinj, 40 stopinj, sperite z vodo in milom.Glede na vaše potrebe, lahko uporabite tlak pranje nasvet za različne namene in Prihranite veliko energije.

Enostavno: v Primerjavi z drugimi šobe istega tipa, 6 v 1 moč pranje šoba je zelo enostaven za prevoz in ne zasede veliko prostora za shranjevanje.ko greš ven, tlak čistilno milo šoba je tudi priročno za izvajanje.

Univerzalna Uporaba: Z 1/4 inch hitro priključek, tlačno pranje spray nasveti ustreza večini blagovne znamke tlak čistilno pištolo in tlak čistilno palico.Morate le, da se povežete tlačne šobe za pranje nasveti za moč čistilno pištolo in moč čistilno palico neposredno, prihrani veliko časa.

Specifikacije:

Barva:Zelena / Črna

Material:Plastika+Nerjavečega Jekla

Vsebina Paketa:

1pcs x Tlačne Šobe za Pranje

Opombe:

1. Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

Hvala vam za vaše razumevanje !

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno