Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Avto Streho Vrečko 600D Strehi Tovora se Prevoznik Brez Strešni Prtljažnik 15 PRIM Streho Nepremočljiva Torba Za Vse Avtomobile Z/Brez Rack

  • ( 0 Ocene )
  • €232.76
  • €465.52
  • Kategorija: Zunanjost Dodatki
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g109634

Opis

Opis:

1.【Visoko-kakovostni razred Meteral】 so 100% vodoodpornega materiala, 600D PVC ponjav, Mreža material z visoko frekvenco, napetost tehnologije, Strešni Nepremočljiva Prtljage Vrečko Avto je trajen in kakovosten slog vrečko.

2.【Univerzalno Združljivost】Strehi Tovora se Prevoznik Vrečko lahko uporabljate s katero koli velika avto ali SUV, dela tako z avtom, z ali brez strešni prtljažnik.

3. 【Veliko Prostora za Shranjevanje】15 kubičnih metrov 44" (L) X 34" (W) X 17" (H) strehi tovora vrečko vam omogoča, da držite 4-6 kovčki, potovalne prtljage primerih, šotori, spalne vreče in več.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 44*34*17inch

Izdelek barva: črna, modra

Izdelek zmogljivost: 425L/15 kubičnih metrov

Material: 600 D Oxford krpo

Seznam Izdelkov:

1*Nagib prtljage vrečko

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visoke Kakovosti Matetrial】Kar torba nepremočljiva in trajne, Avto Strehi Tovora se Prevoznik Vrečko Nepremočljiva težko strga ali rip za prihodnja leta, ko gre za zunanje vreme in udarcem.

2.【Anti-veter Design】Prevlečeni zagotoviti nepremočljiva zaščite, 15 PRIM Avto, Streho Vrečko Tovora se Prevoznik Nepremočljiva predstavlja rešitev za poletne in zimske potrebe.

3.【Varnostna Funkcija Design】Na račun varnostnih razlogov, 15 PRIM Mehko Strehi darilne Vrečke, ki so 8 okrepljeno nastavljiv plečetom trakov, da imajo tovor vrečke v mestu.

4.【Preprostosti Namestiti】Uporablja s streho okvir ali kravato prvotno vzdolžna palica, Prenosni 600D PVC Strehi Tovora se Prevoznik Vrečko, ki je priročen za namestitev.Da ne sodijo off enostavno.

5.【Velike Zmogljivosti】Držite 4-6 kovčki, potovalne prtljage primerih, šotori, spalne vreče in več, Strehi Tovora se Prevoznik Brez Strešni Prtljažnik je namenjen rešiti problem omejenega prostora v avtomobilu.


  • Poreklo : Celinska Kitajska

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno