Iskanje

Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja
Prodaja

Odstranjevanje Rje Spray Kovinski Čistilo V Gospodinjstvu Odstranjevalec Rje Dolgotrajno Varen Globinsko Čiščenje Rje Spreju Za Avto, Kopalnica, Pralnica

  • ( 0 Ocene )
  • €0.95
  • €2.11
  • Kategorija: Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: g102933

Opis

Odstranjevanje Rje Spray Kovinski Čistilo V Gospodinjstvu Odstranjevalec Rje Dolgotrajno Varen Globinsko Čiščenje Rje Spreju Za Avto, Kopalnica, Pralnica

Bullet Točk: 1.Takojšnje Odstranjevanje Rje: S tem razpršila, boste lahko dobili znebiti od rje, in v nekaj sekundah, brez čopičem ali drgnjenje.To vam prihrani čas in energijo, in naredi vaš čiščenje naloge lažje.

2.Prodira Globoko V Razpoke: Z Odstranjevalec Rje Spray, lahko obnovite iz nerjavečega jekla posoda v nekaj minutah.Spray je lahko prodira globoko v razpoke in učinkovito odstrani rjo in umazanijo.

3.Preprečuje Rjavenje še Enkrat: To kovin, odstranjevalec rje, lahko učinkovito odstranjevanje rje in obnoviti sijaj iz nerjavnega jekla, ne da bi poškodovali njeno površino.Prav tako preprečuje rjavenje znova in ima dolgotrajno vzdržljivost.

4.Varna In Neškodljiva Formula: brez škodljivih sestavin, ta odstranjevalec rje je brez vonja in neškodljivo za človeško telo in okolje, tako da ga lahko uporabljate z zaupanjem.

5.Enostaven Za uporabo: Odstranjevalec Rje Spray za Kovinske raztaplja rje in obnavlja sijaj kovinskih površin.Samo spray in obrišite, da enostavno odstranite vse madeže na nerjavnega jekla, ni potrebe, da se pranje ali suho z vodo.

Odstranjevanje rje Sprej je idealna rešitev za obnovitev vašega nerjavečega jekla posoda in ponovno svoj sijaj.Je brez škodljivih sestavin in enostaven za uporabo.Samo spray in obrišite rje stran v nekaj minutah.

Specifikacija: ime Izdelka: Odstranjevanje Rje Spray

Specifikacija: 30 ml set/100 ml set

Seznam Vsebine: Odstranjevanje Rje Spray * 1

Opomba: Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Vaše plačilo bo preverila Goldfish.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Goldfish.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

· Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejeli napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.


  • Element Teža : 150g
  • Specifikacija : 30ml set/100ml set
  • Padec Ladijskega Prometa : Podpora
  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Ime izdelka : Odstranjevanje Rje Spray
  • Postavka Obsega : Odstranjevanje rje
  • Številka Modela : Odstranjevanje Rje Spray

Ocene

Dodaj pregled

Ocene (0)

Dodaj Svoj Komentar

  • Svojo oceno